Ce oglindă alegem pentru baie?

Ce oglindă alegem pentru baie?

Ce oglindă alegem pentru baie?

Oglinda este unul dintre accesoriile care nu poate lipsi din baie. Cu ajutorul ei, spațiul se maximizează, indiferent de caracteristicile dimensiunilor pe care le prezintă încăperea. De asemenea, devine ajutorul de nădejde în realizarea cu succes a activităților cotidiene. În ciuda importanței de care dovadă, oglinda este de multe ori aleasă pe ultima sută de metri. Pe piață există numeroase alternative în funcție de forme, culori sau specificații. Însă, înainte de toate calculează-ți inteligent bugetul și adaptează-te la stilul de amenajare pe care l-ai utilizat în baie. Oglinda va completa armonios întregul creat. Dacă încă ești nehotărât/ă, iată câteva lucruri pe care trebuie le iei în calcul pentru a putea achiziționa oglinda potrivită

Oglinzile rotunde au devenit în ultimul timp cele mai utilizate accesorii în amenajarea băii. Se integrează imediat în atmosfera creată și poate fi așezată în diverse locuri, fie deasupra chiuvetei, fie pe alt perete. De asemenea, se mulează în funcție de design-ul camerei. Indiferent este vorba de un stil clasic sau modern, oglinda se va potrivi de minune. În cazul în care vrei ieși din tipare poți opta pentru oglinzile suspendate. Transportul și manevrarea se vor realiza mult mai ușor. Însă, analizează cu multă atenție sistemul de prindere. Siguranța și confortul tău și a familiei tale ar trebui fie pe primul loc.

Dacă vrei să creezi un loc definit de originalitate și creativitate, mizează pe culori și texturi jucăușe. Formele geometrice inedite vor crea un efect vizual interesant. În cazul în care dispui de o baie mică, nu ar trebui să îți faci probleme. Există numeroase variante pe care le poți lua în calcul . Oglinzile din ratan, realizate manual, vor aduce în baie parfumul serilor exotice. Materialul din care sunt realizate este rezistent și atent la detalii. Tocmai de aceea, te vei bucura mult timp de funcționalitatea și aspectul vizual pec care le prezintă. 

Oglinzile care prezintă sisteme de iluminare sunt și ele speciale. În cazul în care baia nu dispune de suficiente surse de lumină naturală, astfel de accesorii te vor ajuta să îmbini utilul cu plăcutul. Evită pe cât se poate culorile țipătoare pentru că îți vorobosi ochii. Combinația luminii calde cu cea rece va crea cu succes atmosfera relaxantă de care ai nevoie. Lumina LED este, așadar, cea mai potrivită opțiune. Pentru un plus de confort, există oglinzi care au integrate deja becuri led. Dacă îți dorești să integrezi lumina într-un mod unic, poți alege variantele care permit atașarea ulterioară a becurilor.

Materialul contează întotdeauna, indiferent de situație. Investiția într-o oglindă de calitate este una dintre cele mai bune alegeri. De asemenea, funcțiile moderne reprezintă un plus. Senzorii touch atașați la sistemul de iluminare îți vor oferi experiențe unice . Analizează cu grijă ramele și celelalte materiale folosite pentru realizarea oglinzii. Rezistența la umiditate și alți factori de degradare sau coroziune este foarte importantă.

Gândește-te la modalități practice de depozitare. Organizarea obiectelor personale și de îngrijire poate deveni o adevărată provocare. Poți alege oglinzile care au integrate dulapuri sau rafturi pentru a economisi spațiul avut la dispoziție. Te vei bucura, așadar, de grade sporite de eficiență și precizie în ceea ce privește definitivarea elementelor de design.

În cazul în care dispui de avantajele unei băi de mari dimensiuni, poți folosi un întreg perete pentru integrarea oglinzilor. Fie că este vorba de mai mai multe oglinzi atașate una lângă alta sau de una singură, rezultatul va fi unul spectaculos. Caracteristicile încăperii se vor accentua și vor căpăta un suflu inedit.

Stilul ramelor reprezintă și el un aspect important. În cazul în care îți dorești o baie modernă, excentrică și minimalistă, ideale sunt oglinzile fără rame. Însă, procesul de montare devine un pic mai complex, însă totul se poate rezolva cu ajutorul unui specialist în domeniu. În ceea ce privește oglinzile cu ramă, regula de bază este fie asortate cu mobilierul.

Optează pentru culori care se îmbine armonios. Ramele subțiri și design ergonomic sunt mult mai practice pentru spațiile îngustePe lângă oglinda fixată în perete, poți achiziționa și variante mobile. Este un avantaj substanțial mai ales în cazul dimineților agitate în care îți dorești să definitivezi rapid machiajul sau ținuta. În cazul ramelor mari, exprimă-ți creativitatea și adu o notă personală în crearea design-ului.

Rolul oglinzii este de a completa funcționalitatea celorlalte accesorii și de a crea iluzii optice spectaculoase. Există o gamă diversificată de culori, forme și texturi, însă calitatea este cea care primează, indiferent de situație.

Definește-ți un loc special și confortabil!

Impartășește

Lasă un comment

Comments trebuie aprobat înainte de a fi afișat