Aveţi întotdeauna la dispoziţie 30 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. CasaVie.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.
Potrivit prevederilor legale în vigoare, ”consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile lucrătoare de la primirea produsului.”

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate ÎN STAREA ÎN CARE AU FOST PRIMITE, IN FORMA LOR ORIGINALA FARA A FI DETERIORATE SAU UZATE, înapoi la firma GREEN XPC SRL.
In cazul in care, produsele care ajung la noi prezinta zgarieturi, folii de protectie lipsa, cutie deteliorata sau rupta, ne rezervam dreptul de a refuza restituirea sumelor. 

Returul se va face la adresa: GREEN XPC SRL, str. Viilor, nr. 71, Reghin, jud. Mures. Se accepta coletele sosite la sediul firmei, prin orice firma de curierat.

Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit a fost deteriorat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră.

Nota! Nu se accepta coletele expediate prin Posta Romana care presupun deplasarea la sediul Postei Romane.

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic sau pe email. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în maxim 5 zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar si numai in conturile ce apartin de bancile din Romania. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.
Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online CasaVie.ro!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 30 zile de utilizare gratuită. ( Text extras integral din site-ul Uniunii Europene )

Nu se admit la retur:

Produse care deleliorate sau uzate.
Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse.
Produse achizitionate de la alte magazine.
Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal).
Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel.