Politica de Retur

 

Aveţi întotdeauna la dispoziţie 30 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. CasaVie.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror produse cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate ÎN STAREA ÎN CARE AU FOST PRIMITE, IN FORMA LOR ORIGINALĂ FĂRĂ A FI DETERIORATE SAU UZATE, înapoi la firma GREEN XPC SRL.
În cazul în care, produsele care ajung la noi prezintă zgârieturi, folii de protecție lipsă, cutie deteriorată sau ruptă, ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea sumelor.

Clientul se angajează să verifice starea estetică a produsului înainte de utilizare. Nu sunt acceptate sesizări de ordin estetic după ce produsul a fost folosit sau montat.
Dacă sunt constatate defecte de funcționare imediat după prima utilizare, acestea sunt acceptate doar împreună cu o dovadă (foto și video).
Nu sunt acceptate sesizări legate de defecte dacă motivul returului a fost inițial altul.  

 

Vom fi nevoiți să refuzăm returul dvs. în următoarele situații:
-cutia ruptă
-piese incomplete sau avariate
-daca piesele din interiorul cutiei nu sunt ambalate corespunzător
-daca cutia nu este protejată sau învelită cu folie de protecție


-produsul a fost utilizat
-are urme de uzură

Coletele cu marfă returnată, care din cauza ambalării necorespunzătoare au suferit deteriorări în timpul transportului, vor fi înapoiate clientului pe cheltuiala acestuia. Vă rugăm ambalați cu grijă coletele, pentru a asigura protejarea produselor în timpul transportului.

 

Vă rugăm să ne informaţi pe email în cazul în care doriti sa efectuati un retur! În momentul în care primim informația că doriți returnarea produselor, noi vom trimite un curier GLS pentru a prelua coletul dvs. Curierul vă va contacta, se va prezenta la adresa dumneavoastră și va avea o etichetă (AWB) cu adresa de livrare pe care o va lipi pe colet. Vă rugam să solicitați acestuia dovada preluării coletului.

Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în maxim 5 zile după verificarea mărfii, prin transfer bancar și numai în conturile ce aparțin de băncile din România. În cazul în care doriți un alt produs, noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.

Costul returului este de 30 ron. 
Notă! Pentru produse agabaritice (căzi, mobiliere, paravane, cabine duș, wc, rezervor, chiuvete) costul returului este
150 lei.

Taxa de curier vă va fi returnată, doar în următoarele condiții : dacă produsul primit a fost deteriorat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastră. 

 

Notă! * Nu se acceptă coletele expediate prin Poșta Română care presupun deplasarea la sediul Poștei Române.

** Sesizările legate de daunele provocate în timpul transportului sunt acceptate doar în ziua sosirii coletului!

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii și să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.


Această politică de returnare este valabilă pentru produsele achiziționate prin intermediul magazinului online, CasaVie.ro!


Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 30 zile de utilizare gratuită.” ( Text extras integral din site-ul Uniunii Europene )