DĂ STARTUL UNEI COLABORĂRI EFICIENTE cu

Casa Vie 

Dorești un parteneriat de încredere 

care să îți faciliteze proiectele

de amenajare interioară?

Ne-ar face plăcere să începem o colaborare eficientă pentru proiectul tău, având în vedere că am pregătit un sistem bine dezvoltat cu parteneri importanți din industria de design interior, arhitectură, construcții și instalații

Beneficiile oferite partenerilor

Learn from the best
Consultant dedicat și
sprijin constant

Vrem să-ți venim în ajutor cu soluții cât mai relevante pentru tine și proiectele tale. Vei avea un consultant dedicat pentru întreaga colaborare. Ne asigurăm că toate produsele vor ajunge în siguranță la tine și clienții tăi.

Who are we?

Discounturi și

comisioane

Oferim discounturi substanțiale pentru comenzile plasate de către tine. Și te recompensăm pentru recomandările tale (comenzile plasate direct de către clienții tăi).

Cook without limit

Cost zero pentru transport

 și livrare rapidă

Acoperim costul de transport pentru orice produs cumpărat de la noi. Nu-ți face griji, ne asigurăm ca toate comenzile vor fi livrate la timp și proiectul tău se derulează conform termenelor.

Cook without limit

Garanție extinsă gratuită

 4 ani

Pentru că ne pasă de succesul tău și de relația ta cu clienții tăi, oferim o garanție extinsă de 4 ani. Și cel mai bun lucru? Costul acestui beneficiu este zero. Nu vor mai exista griji legate de eventualele costuri de reparații în perioada de garanție, deoarece ne asigurăm că toate acestea sunt acoperite.

Ce ne reprezintă

Venim cu un suflu nou și atrăgător în ceea ce privește designul de baie și bucătărie. Ideea de modern a avansat atât de mult, încât pentru fiecare dintre noi casa a devenit un spațiu cât mai cald și plăcut care să reflecte foarte bine gusturile și preferințele fiecăruia. Lasă-te inspirat și descoperă gama amplă de produse de înaltă calitate, care vor da mai multă viață spațiului din baia și bucătăria ta.

Au avut încredere în noi

  • clădiri rezidențiale cu 50-70 de apartamente
  • peste 80 de case moderne cu produse de ultimă generație
  • peste 18 300 de apartamente pentru persoane fizice și birouri
  • peste 10 hoteluri și clinici private 

Recenzii 

Consultă catalogul nostru!

Lasă-te inspirat și descoperă gama amplă de produse de înaltă calitate, care vor da mai multă viață spațiului din baia si bucătăria ta. Aici vei găsi o varietate de obiecte sanitare în trend, cum ar fi: baterii, lavoare, căzi, sisteme de dus, mobilier și accesorii. Fie că ești în căutarea unei amenajări în stil minimalist, modern sau a unui stil luxuriant, cu siguranță vei găsi ceea ce îți dorești în acest catalog. Toate produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și au fost testate pentru a ne asigura că îndeplinesc standardele de rezistență și durabilitate.

Te așteptăm cu drag la o discuție pentru a stabili împreună cea mai bună soluție de colaborare pentru tine!


Persoană de contact:


IULIA COJOCARU

+40 744 757 874

iuliacojocaru@casavie.ro


Unde ne găsești?

Str. Avram Iancu nr. 28, Cluj-Napoca