Venim în întâmpinarea ta cu următoarele metode de plată pentru a fi siguri că nimic nu împiedică visele tale să devină realitate


1. Ramburs la livrarea coletului: Plătești în numerar direct curierului care îţi livrează comanda.
*Notă: Conform reglementărilor legale în vigoare aceasta metoda de plată poate fi folosită în limita a 10.000 Ron pentru persoanele fizice și 5.000 Ron pentru persoanele juridice. Pentru sume mai mari te rugăm să alegi o altă metodă de plată.


2. Plata online cu cardulPlătești rapid și în siguranță prin intermediul partenerilor noștrii de la Netopia.


3. Plata prin transfer bancar: Plasezi comanda la noi pe site și vei primi în cel mai scurt timp pe mail o factură proformă cu toate datele necesare pentru efectuarea plății.


4. Plata in rate cu carduri de credit: Dacă ai un card de credit la una din următoarele bănci: Banca Transilvania, Alpha Bank, Garanti Bank, Credit Europe Bank sau BRD Finance îţi oferim posibilitatea de a avea până la 6 rate fără dobândă pentru comenzile tale. Tot ceea ce trebuie să faci este să selectezi metoda de plată online prin Netopia, să introduci datele cardului, să selectezi numărul de rate dorit și apoi să finalizezi procesul de plată.

*Notă: Rate fără dobăndă în măsura în care este respectat contractul încheiat între client și banca emițătoare. Nu suntem responsabili de distribuirea ratelor, colectarea acestora sau calcularea eventualelor dobânzi și penalități.

 

5. Plata in rate prin intermediul Mokka: Poți apela cu încredere la partenerii noștrii de la Mokka și poți beneficia de o creditare fără avans și cu o dobânda începând de la 0%.
*Notă: Ratele și condițiile creditării sunt în funcție de profilul bancar al fiecărul solicitant. Nu suntem responsabili de distribuirea ratelor sau colectarea acestora.


6. Plata in rate prin intermediul TBI Bank: Poți apela cu încredere la partenerii noștrii de la TBI Bank și poți beneficia de o creditare de până la 60 de luni cu o dobânda începând de la 15%.
*Notă: Ratele și condițiile creditării sunt în funcție de profilul bancar al fiecărul solicitant. Nu suntem responsabili de distribuirea ratelor sau colectarea acestora.