5 idei de căzi de care te vei îndrăgosti

5 idei de căzi de care te vei îndrăgosti

5 Idei de căzi de care te vei îndrăgosti

Îți dorești o baie care îți ofere mereu senzații de relaxare și voie bună? Ei bine, cada este unul dintre obiectele responsabile de crearea unui spațiu izolat de agitația exterioară, în care îți regăsești echilibrul. Tocmai de aceea, ar trebui te gândești foarte bine înainte de achiziționarea unei variante potrivite pentru baia ta . Unul dintre lucrurile centrale în astfel de situații este calitatea materialului din care sunt realizate. Fibra de sticlă este unul dintre cele mai utilizate opțiuni datorită prețului avantajos, însă nu îndeplinește criteriul durabilității. Variantele din ceramică sau acrilic te pot ajuta creezi un efect vizual nemaipomenit și te bucuri mult timp de avantajele căzii. Investiția își va merita cu siguranță toți banii. Însă, va trebui acorzi atenție procesului de întreținere și curățare a obiectului sanitar. În ceea ce privește estetica generală, ai la dispoziție variante creative. Iată 5 idei de căzi de care te vei îndrăgosti cu siguranță:

1. Cadă de tip freestanding. A devenit una dintre cele mai îndrăgite variante de amenajare a băii, tocmai datorită atmosferei pe care o creează. Este ideală în cazul în care spațiul de care dispui îți permite realizezi cu ușurință fiecare activitate. Pentru un plus de inovație, poți alege o baterie de podea cu finisaje mate și forme inedite. De obicei, se atașează în centrul încăperii și oferă senzația de spațiu destinat exclusiv relaxării. Lumina naturală și plantele ar trebui primeze, de asemenea. Coșurile și oglinzile realizate din ratan sunt accesorii care nu pot lipsi dintr-o baie cu iz exotic.  Pe lângă estetica deosebită, materialul din care sunt realizate îți oferă confort și funcționalitate. Zilele obositoare de muncă sau factorii de stres nu vor mai avea niciun efect asupra ta.

2. Cadă de colț. Ideală pentru spațiile înguste. Cine spune că nu poți transforma o baie mică într-un loc spectaculos? O cadă de colț este varianta potrivită în asemenea situații. Se adaptează imediat dimensiunilor pe care le prezintă baia și integrează funcții fezabile. Instalarea nu îți va crea probleme și se poate realiza în funcție de preferințele tale, fie pe dreapta, fie pe stânga. În plus, cada dispune de spații special create pentru a atașa diverse accesorii sau elemente de design inedite .

3. Căzi cu forme și finisaje asimetrice. Personalizarea este elementul cheie care te va ghida către alegeri inspirate în materie de design. Există o paletă diversificată de forme geometrice inovative care îți vor permite să te diferențiezi imediat. Fie că este vorba de interiorul sau exteriorul căzii, iluziile optice create te vor ajuta să experimentezi momente speciale.

4. ​Căzi cu hidromasaj. Ce poate fi mai practic decât o cadă care prezintă specificații moderne? Activitățile zilnice vor fi ușurate semnificativ. Clipele petrecute în baie se vor asemăna din ce în ce mai mult cu cele trăite într-un centru SPA. Probabil că nu ai acordat până acum importanță, dar sistemul de hidromasaj are efecte benefice asupra organismului. Tulburările de somn sau alte probleme ale sistemului nervos vor fi ameliorate datorită confortului pe care îl oferă cada. Aspectul și vitalitatea pielii vor fi îmbunătățite semnificativ, iar riscul apariției celulitei sau zonelor inestetice va fi redus. De asemenea, te poți recupera mult mai repede în urma diverselor luxații sau căzături. Jetul de apă funcționează de obicei cu ajutorul unui buton pneumatic. Montarea nu ar trebui realizată decât de persoane specializate pentru a te asigura că totul se desfășoară conform regulilor. Încearcă să optezi, totuși, pentru variante calitative din punct de vedere al presiunii apei. Opțiunile mai puternice vor accelera procesul de vindecare al metabolismului.

5. Căzi vintage. Somptuozitatea stilului clasic nu se compară cu nimic din ce ai văzut până acum. Băile amenajate vintage nu se vor demoda odată cu trecerea timpului. Sentimentele pe care le vei experimenta aici sunt autentice și cât se poate de reale. Căzile susținute de suporturi metalice atente la detalii vor deveni piesele de rezistență din încăpere. Însă, ai mare grijă la fiecare aspect pentru a nu transforma totul în kitsch. Obiectul sanitare ar trebui să se completeze cu fiecare element din baie. Mizează cu orice preț pe eleganță, indiferent de situație. Alege obiecte decorative unice, finisaje în tente aurii sau argintii și mobilier masiv. De asemenea, alegerea fiecărui obiect se face în conformitate cu specificațiile calitative pe care le prezintă.

Cu ajutorul căzii potrivite, baia ta va deveni un sanctuar de liniște. Aici te poți retrage în momentele tensionate, tocmai de aceea devine un spațiu foarte intim. Dacă îți plac senzațiile inedite și activitățile nonconformiste, alege cu atenție cada de baie. Ia întotdeauna în considerare stilul de amenajare și mai ales sentimentele pe care vrei le experimentezi.

Simte-te bine întotdeauna cu ajutorul căzilor de calitate!

Impartășește

Lasă un comment

Comments trebuie aprobat înainte de a fi afișat