Renovarea băii cu eleganță și funcționalitate

Renovarea băii cu eleganță și funcționalitate

Suntem întru totul convinși că o baie complet echipată este cheia unei experiențe pline de rafinament și eleganță. Ai făcut deja primul pas când ai ales să te documentezi cu privire la cele mai potrivite produse pentru baia ta. Fiecare accesoriu trebuie să se potrivească perfect, creând un design modern și sofisticat. Hai să descoperim împreună cum aceste piese pot transforma baia ta într-un spațiu rafinat și funcțional.
 

  1. Baterie lavoar cu un singur orificiu din alamă solidă, negru mat (Cod: 1319) 

Fabricată din alamă solidă cu finisaj negru mat, această baterie adaugă un aer sofisticat și deosebit băii tale (nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, poți citi recenziile clienților noștri pe pagina produsului). Bateria are un singur orificiu, se instalează ușor și oferă un control precis al temperaturii și debitului de apă. Designul său minimalist se potrivește perfect într-un decor modern, aducând un sentiment de lux și eleganță în baie.
 

  1. Mobilier baie Blanca Gri Închis (Cod: 3191)

Pentru a completa designul băii tale, bateria se potrivește cu acest mobilier de baie.  O operă a designerilor italieni, corpul de mobilier este placat cu Piatră Artificială, iar finisajul gri închis adaugă o notă de rafinament. Corpul de mobilier este prevăzut cu un sistem de iluminare LED cu senzor de mișcare wireless.Fie că ai o baie mică sau spațioasă, acest model aduce funcționalitate și eleganță în același timp.
 

  1. Baterie de podea cu cadru pătrat, finisaj negru mat (Cod: 1325)

Pentru cei care doresc un aspect îndrăzneț și modern, designerul recomandă această baterie de podea cu cadru pătrat. Se potrivește perfect în decorul băii tale. Și nu trebuie să-ți faci griji în privința calității și fiabilității, fiind construită din alamă sanitară solidă pentru durabilitate. Cu un finisaj negru mat elegant,  adaugă un element de stil și originalitate în baia ta. 
 

  1. Set de dus cu para patrata de 40 cm, negru mat (Cod 1233)

Se integrează perfect în designul băii, oferind un aspect curat și elegant. Setul de dus este popular în băile cu spațiu mai restrâns - deoarece se montează în perete și creează o senzație de deschidere și aerisire. 
 

  1. Set vas WC rimless suspendat semirotund și capac SoftClose alb 

Un alt element esențial în orice renovare a băii este vasul WC. Designul rimless elimină marginile interioare, facilitând curățarea și prevenind acumularea bacteriilor. Capacul SoftClose adaugă un plus de confort, oferind o închidere liniștită și lentă. Cu forma sa semirotundă și finisajul alb, acest set vas WC se integrează perfect în orice concept de design al băii tale.

Renovarea băii poate fi o experiență plăcută cu ajutorul produselor unice CasaVie!

Și desigur, dacă ai nevoie de ajutor în alegerea celor mai bune soluții pentru baia ta, ne poți contacta telefonic la 0759 499 828, scrie direct în suport chat pe site sa ne poți trimite un e-mail la salut@casavie.ro

 

Impartășește

Lasă un comment

Comments trebuie aprobat înainte de a fi afișat