Cum să creezi o atmosferă relaxantă de sărbători în propria casă

Cum să creezi o atmosferă relaxantă de sărbători în propria casă

Ştim că viaţa merge pe repede-înainte şi că suntem aici şi acolo şi peste tot în acelaşi timp, însă suntem în pragul acelei perioade din an în care ne bucurăm de locul care ne este nouă cel mai drag – acasă.

Aici, la un pas de fermecătoarele sărbători de iarnă, în care poveştile şi dichisul se împletesc armonios pentru a ne încânta inimile şi privirile, trebuie să dăruim casei noastre atenţia şi dragostea de care aceasta se va bucura pe deplin. Ce putem face pentru o atmosferă spectaculoasă acasă? Ei bine, avem câteva sfaturi pentru tine!

Magie în bucătărie

Sărbătorile de iarnă implică, negreşit, o şarmantă suită de gusturi şi arome care fie ne aduc aminte de copilărie, fie ne poartă cu gândul la restaurantele cu specific modern. Indiferent de pasiunile noastre culinare, cheia unor sărbători gustoase şi a gătitului cu plăcere stă în modul în care este amenajată bucătăria. Să ne gândim doar cât de eficient şi îmbietor este pregătirea preparatelor festive atunci când ai la dispoziţie un set întreg de accesorii pentru spălatul și tăierea ingredientelor. O baterie de bucătărie cu multiple funcții care să îți ușureze munca atunci când vrei sa speli vase cu adevărat murdare sau doar clătești o farfurie.

Relaxare în intimitatea băii

De cele mai multe ori, sărbătorile vin cu o mulţime de gânduri şi de activităţi: curăţenie, cumpărături, cadouri, vizite de suflet, gătit şi conectare alături de cei dragi. Apoi, vine momentul în care trebuie să ne conectăm cu noi, să ne dedicăm momente de relaxare şi să avem grijă de noi. De aceea, baia noastră este un personaj principal în casă. Poţi începe ziua cu un duş energizant, îţi poţi rafina ţinuta privindu-te într-o oglindă şarmantă şi te poţi bucura de un start plin de culoare atunci când te dichiseşti într-o baie care chiar să-ţi placă. Şi ce poate fi mai plăcut decât o îmbăiere cu esenţe parfumate într-o cadă modernă, după o zi solicitantă?

Strălucire în ton cu spiritul festiv

Cum arată Crăciunul perfect? Plin de eleganţă, şarm şi farmec, cu străluciri vibrante ce rafinează negreşit stilul decorului de acasă. Cu siguranţă, te poţi bucura de strălucire în orice sezon, punând accentul pe decoraţiunile tematice pe care le alegi pentru a-ţi personaliza casa. Iar totul începe aici – cu o alegere strălucitoare pe care o poţi face pe dată, fie că vorbim despre o baterie de bucătărie ce ne poartă cu gândul la stilul glamour, spectaculos, fie cu o o oglindă elegantă sau o baterie de baie ce te invită să te bucuri de relaxare în stil roial.

Minimalism în stil festiv? De ce nu?

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt sezonul cadourilor, poţi dărui casei tale piese în stil minimalist pe care să le cuprinzi în decoruri ce evocă unicitatea notelor festive în cadrul acestui stil ce mizează pe simplitate. Care este cheia? Alege piese de bază rezistente şi eficiente, în ton cu eleganţa stilului minimalist, şi pune-ţi creativitatea în valoare cu accente ce completează întregul vibe. Decorurile festive trebuie să-ţi poarte amprenta, aşa că ai încredere în gusturile tale!

Casa ta este locul tău de suflet şi trebuie să-ţi reflecte personalitatea mai ales acum, de sărbători. Ascultă-ţi intuiţia şi dă casei tale o atmosferă de care să te bucuri!

Impartășește

Lasă un comment

Comments trebuie aprobat înainte de a fi afișat