CasaVie

Recenzii

DE CE 

Dorim să îți oferim cele mai bune produse calitate-preț, livrate în cel mai scurt timp. Pentru asta recenzia ta este foarte importantă pe noi deoarece ne ajută să îmbunătățim experiența ta cu produsele noastre iar pe tine te ajută să faci cele mai potrivite alegeri. Lasă-ți părerea ta, și cu bune, și cu rele, iar noi te răsplătim cu 50 RON pentru fiecare recenzie pe care o lași pe pagina noastră.

 

CUM

 

Tot ce trebuie sa faci este să comanzi un produs de la noi, să-l testezi iar când vei primi emailul prin care îți solicităm părerea, să scrii o recenzie despre experiența ta cu magazinul nostru online. Imediat după aprobarea recenziei primești automat, pe mail, un voucher in valoare de 50 RON, discount pe care îl poți folosi la următoarea comandă plasată.

 

EXEMPLE

 

Te rugam sa specifici urmatoarele:

  • prin ce curier ți-a fost livrat produsul
  • cum s-a comportat curierul
  • în ce stadiu ai primit produsul
  • ce îți place sau ce îți displace la produsul primit.

 

MODELE RECENZII

 

"Lucrează cu firme profesioniste de curierat, iar setul de duș pe care l-am comandat a ajuns în cele mai bune condiții. Recomand!"

"Rapizi și eficienți, răspund repede la toate întrebările despre produsele furnizate."

"Sunt la a doua comandă și sunt mulțumit de calitatea setului de duș. Gama de preț variată, pentru toate buzunarele. Recomand cu încredere, mai ales că livrează rapid."