Nu cumpăra CADA DE BAIE înainte să citești acest articol

Nu cumpăra CADA DE BAIE înainte să citești acest articol

Alegerea căzii este una dintre cele mai importante decizii atunci când vine vorba de amenajarea băii. Ea va influența semnificativ felul în care te vei simți în încăpere. Aceasta ar trebui aleasă în conformitate cu nevoile tale și ale familiei, dar și cu specificatiile mobilierului și celorlalte accesorii. Însă, nu este singurul detaliu care ar trebui urmat în asemenea situații.

  

Nu cumpăra niciodată cada de baie fără să ții cont de următoarele aspecte:  

1. Stabilește un buget clar.

Ar trebui să iei în considerare doar variantele de buna calitate pentru că cele ieftine vor necesita investiții ulterioare. În plus, estetica generală va fi definită de bun gust, eleganță și atenție la detalii. Nu te limita la opțiunile aflate la îndemână pentru că nu vei putea obține rezultatele așteptate.

2. Materialul folosit este unul dintre componentele care va influența durabilitatea și rezistența căzii de baie.

Unul dintre cele mai recomandate opțiuni este acrilul. Prezinta proprietăți excelente în fața diverselor șocuri. Are o textura fina și este usor de curatat si intretinut. E o alegere mult mai avantajoasă în comparație cu porțelanul sau fibra de sticlă, tocmai datorită gradului sporit de funcționalitate. Căzile realizate din acrilic se pot găsi, de asemenea, într-o gamă diversificată de forme și culori.

Pentru un design nonconformist, ceramica sau marmura sunt mult mai indicate. Dar in ciuda aspectului impecabil, in cazul acestor materiale, procesul de curățare are nevoie de o atenție deosebită. În plus, sunt destul de fragile în fața zgârieturilor sau altor tipuri de șocuri mecanice.

3. Ia în calcul spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Măsoară foarte bine înainte baia pentru a determina cu exactitate cada potrivită nevoilor tale. Este foarte important, de asemenea, să ai o perspectivă de ansamblu asupra rezultatului final. Trasează-ți clar un plan care să cuprindă pozițiile fiecărui obiect sanitar inclus în baie. Poți alege o cadă pe colț în cazul unui spațiu mai limitat sau una de tip insulă, care poate fi montată în centrul încăperii. De asemenea, poți opta pentru alternative inedite din punct de vedere al formelor și texturii. Căzile asimetrice vor aduce un suflu nou băii tale, indiferent de stilul de amenajare abordat.

4. Alege funcții moderne.

Variantele simple de căzi au farmecul lor, însă nimic nu se compară cu cele multifuncționale. Există pe piață alternative care integrează funcții de ultimă generație precum hidromasaj sau băi termale. Astfel de caracteristici îți vor asigura confortul de care ai nevoie după o zi obositoare de muncă. În plus, sunt elementele necesare oricărei persoane care prezintă nevoi speciale. Bolile de piele, durerile de spate sau diverse sensibilități nu vor mai reprezenta o problemă.

Tratamentele costisitoare sau vizitele regulate la medic vor dispărea din rutina ta zilnică, tocmai datorită beneficiilor numeroase pe care le prezintă cada. De asemenea, căzile care prezintă suporturi adiționale sau accesorii speciale reprezintă un plus. Nu vei mai fi nevoit/ă să investești separat pentru astfel de elemente. Simplu și eficient!

5. Calitatea pe care o promite producătorul

Brandurile recunoscute pentru produsele și serviciile de calitate oferă întotdeauna alternative impresionante. Asigură-te că serviciile sunt complete. Garanția căzii este una dintre elementele esentiale într-un asemenea caz. În cazul în care intervin situații neplăcute sau chiar defecțiuni, vei putea primi ajutor și consultanță specializată. De asemenea, vei avea siguranța că produsul va rezista cu succes de-a lungul timpului și îți va oferi experiențele așteptate.

6. Pentru un plus de originalitate, alege culori îndrăznețe.

Personalizarea elementelor de design este cea care te va ajuta să construiești un spațiu care să te reprezinte în totalitate. Cine spune că albul este singura opțiune la care poți apela pentru o cadă? Ai la dispoziție o gamă largă de opțiuni precum: albastru, mov sau galben. Însă, ar trebui să alegi în funcție de preferințe și stilul de amenajare abordat pentru a forma un întreg armonios.

Nu încerca, totusi, să combini prea multe culori pentru că rezultatul nu va fi unul plăcut. Ce e prea mult strică, mai ales în cazul design-ului interior. Dacă îți dorești contraste interesante sau efecte vizuale inovative, ia în calcul și nuanțele utilizate pentru pereți.

Alege întotdeauna variante definite de calitate și funcționalitate! Inspiră-te din colecția de căzi de la CasaVie.

Impartășește

Lasă un comment

Comments trebuie aprobat înainte de a fi afișat